Louisiana

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Louisiana

Lousiana-ban eladó ingatlan

Texas, Arkansas, Mississippi határán fekszik, míg délre a Mexikói-öböl mossa.

Louisiana-t több becenév ismert: a Pelikán állam (hivatalos), a Bayou állam, a Mississippi gyermeke, a kreol állam, a sportember paradicsoma, a cukorállam és a boot. A keleti határ a Mississippi folyó és a Mexikói-öböl déli. Az álláspont az Egyesült Államokban a 25. helyet foglalja el, 2016 első felében 0,47% -kal nőtt, és a növekedési előrejelzések szerint a növekedés 2020-ig 1,8%.

Amikor az emberek Louisiana-ra gondolnak, gondolják New Orleans-t, a város nagyobb és modernebb, mint az egész világ. Ez egy egyedülálló és excentrikus város, soha nem látott olvasztótégelyben, erős spanyol és francia hatással. Szóval, ez egy furcsa, de érdekes hely, ahol Lousiana-ban eladó ingatlanokat keres.

Minden évben több mint egymillió látogató nyúlik a "Crescent City" -be, hogy részt vegyenek a Mardi Gras (Fat Tuesday), egy nyolc Louisiana plébániában lévő államfesztiválhoz vezető túlzott ünnepségeken.

Ennek a világhírű rendezvénynek köszönhetően, a New Orleans Jazz Fesztiválon és az egész évben szerelmes és élő zene mellett a történelmi negyedben az Egyesült Államok egyik legfontosabb látnivalója.

A New Orleans-i épületek Louisianában a legdrágábbak, messze nem hasonlítanak az Egyesült Államok legdrágább tulajdonságaihoz.

New Orleans is művészek városa. A New Orleans-ban több művész, tervező és ember dolgozik a médiában, mint az amerikai közösségek 90% -a.

Ma még nem beszélhetünk Louisiana-ról azzal a megemlítéssel, hogy Katrina a hurrikán, hogy 2005-ben megölte több mint 1500 embert az államban, ami több mint 108 milliárd dolláros vagyoni kárt okozott regionális szinten, és körülbelül két millió embert költözött Louisiana-ban.

A Katrina miatti tulajdonvesztés iránti kérelmek 63% -ával a helyi és az állami tisztviselők egy házban próbálták újjáépíteni a környéket és a városokat. Míg Louisiana egyes területeit rosszul sújtotta és elárasztotta, különösen a New Orleans-i kilencedik osztályt, másokat megtakarítottak. A rekonstrukció nemcsak a turisták visszatérését jelentette, hanem a Louisiana lakosságát és az ingatlanpiacot is. Az állam lett az egyik legjobb hely az ingatlan eladó Louisiana.

Baton Rouge, az állam fővárosa és a második legnagyobb város, nem szenvedett komoly károkat, de a hurrikán is érintett. A New Orleans-ból és más part menti közösségekből lakóhelyüket elhagyni kényszerültek sokan költöztek Baton Rouge-ba, New Orleans-tól északnyugatra, 80 mérföldre északnyugatra. A Katrina-t közvetlenül követő napokban és hetekben a Baton Rouge lakossága megduplázódott.

Ily módon a Louisiana-ban eladott ingatlan olcsóbb.

Tekintettel az állam szubtrópusi éghajlatára, az állam által forgalmazott kis Louisiana városok nagy nyugdíjas helyek. Ezek közül a városok közül néhány a Lake Charles, egy szerencsejáték-ipari kikötő. a Vörös-folyó központja és egy nagy ipari park tele van technológiai vállalatokkal; és Monroe, egy régi pamut kikötő az Ouachita folyón, amely a Delta Airlines-ot szülte.

  •  
    Új Orleans-ba költözés: mindent tudnia kell Louisiana-ról

    Amerika mérete és nagysága is számos különbséget mutat az egyes tagországok között. Legyen az amerikai kontinens északi vagy déli részén az a hely, ahol meglátogatod, és hol vásárolhatsz egy ingatlant, a Realigro-nál segítünk megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást, megadva az össz ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 30695

Eladás Majorság, Louisiana, Lafayette, Opelousas, 419 N Court Street

489,424,778.76HUF
Eladás
Majorság

538.47 m²
Fészkelt egy egész várost blokk a harmadik legrégebbi városa Louisiana, ez a birtok emlékeztet látogatói Tara, a fenséges ültetvény otthon szerepelt a...
Cod. 9477

Eladás Három hálószobás lakás, Louisiana, New Orleans, New Orleans, New Orleans

197,582,595.87HUF
Eladás
Három hálószobás lakás

150 m²
RÖVID ELADÓ!
UNAVAILABLE
Cod. 6558

Eladás Kemping, Louisiana, Baton Rouge, Baton Rouge, Baton Rouge

126,887,905.60HUF
Eladás
Kemping

1800 m²
faház folyó közelében, csendes helyen, két tavak és folyók haza.
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB